2006 / nr. 17 (27)

Nesteidzamies izmest ārā metāla konservu kārbiņas - tās noderēs rakstāmlietu un dažādu sīkumu glabāšanai! Uzrakstus noslēpsim, ap kārbiņu apliekot audumu ar “eža lentes” aizdari. Šādu audumu varēsim ērti noņemt, lai izmazgātu vai arī nomainītu pret citu.


Somkabatas automašīnai

30.07.2014.

2006 / nr. 16 (26)

Kad dodamies garākos izbraukumos ar mašīnu, bieži vien bērnu līdzpaņemtās mantas vai grāmatas mētājas gan starp autosēdeklīšiem, gan salonā uz grīdas. Lai turpmāk izvairītos no šādas nekārtības, uzšuvu somkabatas, kas piestiprināmas pie automašīnas priekšējiem sēdekļiem.


Dabas grāmata

30.07.2014.

2006 / nr. 15 (25)

Vasarā bērniem ir iespēja vairāk izpētīt dabu. Pašu būtiskāko mazie zinātnieki var atspoguļot pašu izgatavotā "Dabas grāmatā".


2006 / nr. 15 (25)

Pie jūras bērni raka smilšu kanālus un cēla pilis. Ieteicu, ka būtu labi, ja pa viņu būvētajiem kanāliem laivā vai plostā brauktu mazi cilvēciņi. Bērniem ideja iepatikās, tāpēc pošoties mājup, salasījām no ūdens izskalotus koka gabaliņus. Jau tās pašas dienas vakarā jaunās mantiņas bija gatavas!

 

Mājas lapā ievietoti oriģināli autores darbi, nevis kopijas vai tulkojumi no citām tīmekļa vietnēm. Rakstus, zīmējumus, idejas un fotogrāfijas nedrīkst pārpublicēt bez autores piekrišanas, kā arī nedrīkst izmantot komerciāliem mērķiem.

 

© Sanita Nikitenko



Tumši pelēkās krāsas datumos ievietoti raksti.




pārdomas 

 

Bērni veido interesantāku un pilnvērtīgāku pieaugušo dzīvi.