Marts 2004

Vai atceraties, cik aizrautīgi un nepacietīgi bērnībā gaidījāt savu dzimšanas dienu? Rotājāt istabu, izdomājāt interesantas spēles, sapņojāt par dāvanām ...  Un kā ir tagad? Vai šī diena joprojām ir īpaša un brīnumu pilna? Lai par to pārliecinātos, apsēdieties karaļa tronī, uzlieciet galvā kroni un sāciet vadīt svinīgo ceremoniju.

Mājas lapā ievietoti oriģināli autores darbi, nevis kopijas vai tulkojumi no citām tīmekļa vietnēm. Rakstus, zīmējumus, idejas un fotogrāfijas nedrīkst pārpublicēt bez autores piekrišanas, kā arī nedrīkst izmantot komerciāliem mērķiem.

 

© Sanita Nikitenko




Aizkulises

Pirms fotografēšanas vienmēr izdomāju vai arī uzskicēju, kādu vēlētos redzēt lielo bildi. Ne vienmēr ieceri varēja īstenot. Piezīmju mapē atradu šo ātro skici.

 

Uz galda nolikts atvērts ģimenes foto albums. Tā nu sanāca, ka lielās bildes kreisajā pusē redzama vien neliela albuma daļa. Mūsu ģimenei ir jauka tradīcija - reizi gadā (kāzu dienā) kopīgi nobildēties. Gadiem ritot, bildes ģimenes albumā krājas un ik pa laikam ir interesanti pārlapot nu jau vēsturisko albumu.