Mana dienasgrāmata 2018

Harmonijā ar sevi

No rīta varēju gulēt tik ilgi, cik sirds kāro, izbaudot pilnīgu klusumu un aizmirstot par modinātāja eksistenci. 


Banku skandāls

Ja kaut reizi uz baltā krekla gadījies kāds traips, kreklu līdz pilnīgam baltumam vairs nebūs iespējams iztīrīt. Te neiet runa par veļas pulvera kvalitāti, bet par tikumību un sirdsapziņu. Cilvēku mantkārība ir neizmērojama.


Dažādi daudzumi

Skolas vizuālās mākslas olimpiādē piedalījās 43 skolēni, kas satilpa vienā klases telpā. Ir skolas, kur tik daudz mācās vienā klasē, un ir skolas, kur tik daudz mācās visā skolā.


Aukstumi

Pirmais šīs ziemas sals (-190 C). Mati ož pēc pilsētā kūpošajiem skursteņu dūmiem.


Pieaudzis un nobriedis

Aizdomājos, vai terminiem “pieaudzis cilvēks” un “nobriedis cilvēks” ir viena un tā pati nozīme. Pieaudzis cilvēks manā skatījumā dzīvo atsevišķi no vecākiem un ir finansiāli neatkarīgs. Nobriedušam cilvēkam bez visa tā piemīt arī atbildības sajūta par savu ģimeni. No tā izriet, ka par nobriedušu cilvēku var runāt tikai tad, kad viņam ir bērni.


Ronis

Kāds vīrietis -150C salā vienās apakšbiksēs savas mājas pagalmā ar lāpstu šķūrēja sniegu. Nedaudz mulsinoši.

 

Laiks

Lai kaut ko apgūtu labā līmenī, tam jāvelta ārkārtīgi daudz laika. Šobrīd viss mans brīvais laiks aiziet datorprogrammu apguvei.


25. februāris, svētdiena

26.02.2018.

Cīņa ar vīrusu

Ap sāpošo kaklu apsēju “burvju lakatiņu” (vilnas lakatiņš). Ģimenē esmu palikusi vienīgā, kas vēl tic tā ārstnieciskajai iedarbībai.


Mājas lapā ievietoti oriģināli autores darbi, nevis kopijas vai tulkojumi no citām tīmekļa vietnēm. Rakstus, zīmējumus, idejas un fotogrāfijas nedrīkst pārpublicēt bez autores piekrišanas, kā arī nedrīkst izmantot komerciāliem mērķiem.

 

© Sanita Nikitenko



Tumši pelēkās krāsas datumos ievietoti raksti.




pārdomas 

 

Bērni veido interesantāku un pilnvērtīgāku pieaugušo dzīvi.